Home » Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Retouren

Retourneren van ongewenste producten:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Artikelen die op uw verzoek speciaal voor u zijn besteld kunnen niet geretourneerd worden, tenzij wij deze artikelen zelf ook weer kunnen retourneren. Eventuele kosten die wij daarvoor moeten maken worden in mindering gebracht.

De bezorgkosten van een chassis worden nooit gecrediteerd.

Ongewenste producten moeten ongebruikt en in goede staat worden geretourneerd. U draagt er zorg voor dat het product deugdelijk is verpakt, zodat het tijdens het transport niet wordt beschadigd. Indien blijkt dat het product is beschadigd of is gebruikt in een mate die verder gaat dan voor een redelijke inspectie aan uw kant noodzakelijk is, mogen wij restitutie weigeren.

Defecte, gebrekkige of niet-conforme producten:

Wij raden je aan elk product na ontvangst zorgvuldig te controleren. Indien een product op het moment van levering een defect of gebrek heeft of anderszins niet overeenstemt met hetgeen jij hebt besteld, heb je een wettelijk recht het product te retourneren. We raden je nadrukkelijk aan om contact met onze klantenservice op te nemen, zodra je een probleem ontdekt.

Indien je een defect, gebrekkig of niet-conform product aan ons retour stuurt, zal het product in ons magazijn worden gecontroleerd. Indien een defect of gebrek wordt ontdekt, of het product niet overeenstemt met hetgeen jij hebt besteld, vindt in overeenstemming met het toepasselijk recht volledige restitutie plaats. Producten die verkeerd zijn gebruikt of waaraan wijzigingen hebben plaatsgevonden kunnen mogelijk niet worden geretourneerd.

Indien je in aanmerking komt voor restitutie, geschiedt een dergelijke restitutie binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het product door ons (of, indien van toepassing, de datum waarop jij ons bewijs hebt voorgelegd van het transport van het product aan ons).

Hoe wordt een product geretourneerd?

Voor de retournering van een product aan ons dien je de onderstaande procedure te volgen. Neem eerst contact met ons op via telefoon of mail, zo dat wij kunnen beoordelen wat het probleem is en samen met u naar een geschikte oplossing hiervoor kunnen zoeken.